Onderhoudscontract traplift

SilverMobility verzorgt graag al uw traplift onderhoud. Zo bieden wij verschillende onderhoudscontracten voor jaarlijks onderhoud aan uw traplift. U bent te allen tijde verzekerd van een betrouwbare, veilige en comfortabele traplift. Dag in dag uit.

Waarom is periodiek traplift onderhoud belangrijk?

Om zo lang mogelijk gebruik te blijven maken van uw traplift is het noodzakelijk om uw traplift regelmatig te laten onderhouden. De fabrikant schrijft dan ook voor om uw traplift minimaal één keer per jaar te laten controleren. Dit wordt gedaan door middel van een onderhoudsbeurt. Tijdens een traplift onderhoudsbeurt wordt uw traplift uitgebreid nagelopen en onderhouden.

Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt vermindert u de kans op eventuele slijtage of storingen aan uw traplift. Mocht u er voor kiezen om uw traplift niet te laten onderhouden dan valt de eventuele reparatie van de traplift bij een storing mogelijk niet onder de garantie. Zorg er daarom voor dat uw traplift jaarlijks wordt onderhouden door een gecertificeerde onderhoudsmonteur. Zo houdt u uw traplift in perfecte conditie en wordt de levensduur verlengd.

Voordelen van een onderhoudsabonnement

Met een traplift onderhoudscontract

  • blijft uw traplift altijd betrouwbaar, comfortabel en veilig.
  • vermindert u de kans op eventuele storingen.
  • verlengt u de levensduur van uw traplift.
  • ​bespaart u op jaarlijkse onderhoudskosten traplift.
  • wordt uw traplift standaard elk jaar gecontroleerd.
  • krijgt u altijd 10% korting op onderdelen.

Onderhoudscontract traplift van SilverMobility

SilverMobility is de serviceorganisatie van PractiComfort. Een onderhoudscontract van SilverMobility kan daarom worden afgesloten bij aankoop van een traplift bij PractiComfort. Heeft u een traplift van een leverancier waar SilverMobility mee samenwerkt? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn. SilverMobility is gespecialiseerd in de volgende traplift merken: ThyssenKrupp Flow2, Handicare Rembrandt, Handicare Van Gogh, Handicare Vermeer, Handicare 950, Handicare 950+, Handicare 1000, Handicare 2000, Platinum Curve en Platinum Horizon.

Onderhoudscontract traplift afsluiten?
Bent u niet zeker of u een traplift onderhoudscontract kunt afsluiten bij SilverMobility? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en zetten eenvoudig de mogelijkheden voor u op een rij.

Neem vrijblijvend contact op

U kunt vertrouwen op onze service

SilverMobility is een professionele serviceorganisatie met vakkundige medewerkers. De organisatie is gespecialiseerd in praktisch alle merken trapliften. Jaarlijks worden de monteurs van SilverMobility opgeleid in het daarvoor opgerichte trainingscentrum

Gekwalificeerde monteurs

Service aan huis

24/7 bereikbaar