Scootmobiel reparatie en onderhoud

Is uw scootmobiel kapot of is uw scootmobiel toe aan een onderhoudsbeurt? SilverMobility verzorgt graag de reparatie en het onderhoud van uw scootmobiel. U kunt hierbij kiezen uit een scootmobiel reparatie, een losse onderhoudsbeurt of een onderhoudsabonnement.

Profiteer van onze scootmobiel service

Een scootmobiel reparatie

Soms komt het voor dat uw scootmobiel piept, dat uw scootmobiel accu vervangen moet worden of dat uw band lek is. Geen nood! Bij onverwachte mankementen aan uw scootmobiel heeft SilverMobility een oplossing voor bijna elke situatie. Een gekwalificeerde scootmobiel monteur van SilverMobility repareert uw scootmobiel vakkundig  waardoor u snel weer veilig en comfortabel op pad kunt. Wij streven er altijd naar om u zo snel mogelijk te helpen. Afhankelijk van de situatie, vinden de meeste scootmobiel reparaties thuis plaats.

Scootmobiel onderhoud voor zorgeloos rijcomfort

Fabrikanten van scootmobielen schrijven jaarlijks onderhoud voor. In uw scootmobiel zitten veel bewegende onderdelen die goed moeten blijven functioneren. Deze zullen regelmatig gecontroleerd moeten worden. Laat daarom uw scootmobiel minimaal één keer per jaar vakkundig controleren om slijtage of eventuele storingen te voorkomen. SilverMobility verzorgt graag het onderhoud van uw scootmobiel. Dit kan met losse onderhoud afspraken of met een onderhoudsabonnement. Bij jaarlijks onderhoud aan uw scootmobiel kunt u met een gerust hart uw scootmobiel blijven gebruiken. En dat is wel zo veilig.

Ervaar het gemak van een onderhoudsabonnement

Om veilig en vertrouwd op pad te gaan, is het raadzaam om uw scootmobiel door een specialist regelmatig te laten onderhouden. Wij raden u daarom aan om te kiezen voor een onderhoudsabonnement. Bij een onderhoudsabonnement wordt er periodiek onderhoud gepleegd aan uw scootmobiel. Elk jaar wordt er een onderhoudsafspraak met u gemaakt zodat u dit niet kunt vergeten. Een onderhoudsabonnement is daarnaast ook voordeliger dan een losse onderhoudsbeurt. Ook bent u jaarlijks verzekerd van een veilige en betrouwbare scootmobiel.

Bekijk de mogelijkheden

Onderhoud of reparatie nodig aan uw scootmobiel?

Neem vrijblijvend contact op