Scootmobiel onderhoudscontract

SilverMobility verzorgt graag uw scootmobiel onderhoud. Dit kan met één van onze onderhoudspakketten. Met een onderhoudscontract blijft uw scootmobiel altijd betrouwbaar, comfortabel en veilig. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten van uw scootmobiel.

Het belang van periodiek scootmobiel onderhoud

Niets is zo vervelend als een scootmobiel die u in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud aan uw scootmobiel erg belangrijk. Besparen op onderhoud is mogelijk, maar dit brengt een groot risico met zich mee. Niet alleen hogere kosten voor de reparatie en kans op pech, maar ook uw veiligheid kan in het geding komen.

De scootmobiel fabrikant schrijft voor om uw scootmobiel minimaal één keer per jaar te laten controleren op onderhoud. Mocht u de scootmobiel niet jaarlijks laten controleren en uw scootmobiel valt in storing, dan valt de reparatie mogelijk niet onder de garantie. Het is daarom raadzaam om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor periodiek onderhoud.

Tijdens een onderhoudsbeurt worden diverse zaken gecontroleerd zoals de scootmobiel bandenspanning of remmen. U voorkomt hiermee slijtage of eventuele storingen. Door het uitvoeren van regelmatig onderhoud kunt u onbezorgd gebruik blijven maken van uw scootmobiel!

Voordelen van een scootmobiel onderhoudscontract

  • Uw scootmobiel blijft betrouwbaar, comfortabel en veilig.
  • Het vermindert de kans op eventuele storingen.
  • Periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw scootmobiel.
  • Uw scootmobiel wordt standaard elk jaar gecontroleerd.
  • U krijgt altijd 10% korting op onderdelen.

Een onderhoudscontract van SilverMobility

SilverMobility is de serviceorganisatie van PractiComfort. Een onderhoudscontract van SilverMobility kan daarom worden afgesloten bij aankoop van een scootmobiel bij PractiComfort. Heeft u een scootmobiel aangeschaft van een van de volgende merken dan kunt u ook bij ons terecht voor service en onderhoud:  Pride Mobility, Shoprider & Golden Technology. 

Twijfelt u of u een scootmobiel onderhoudscontract kunt afsluiten bij SilverMobility? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en zetten eenvoudig alle mogelijkheden voor u op een rij.

Neem vrijblijvend contact op

U kunt vertrouwen op onze service

SilverMobility is een professionele serviceorganisatie met vakkundige medewerkers. De organisatie is gespecialiseerd in praktisch alle merken scootmobielen. Jaarlijks worden de monteurs van SilverMobility opgeleid in het speciaal daarvoor opgerichte trainingscentrum.

Met SilverMobility bent u verzekerd van:

Gekwalificeerde monteurs

Service aan huis

24/7 bereikbaar