Zorgeloos op pad met onze scootmobiel hulpdienst

Scootmobiel pech onderweg? Het komt niet vaak voor. Mocht het toch een keer gebeuren dan staat u er niet alleen voor. SilverMobility heeft een speciale hulpdienst die u kunt bellen in geval van nood. Zo kunt u altijd met een gerust hart op pad.

Pech onderweg? Binnen 1 uur wordt u opgehaald!

Wanneer u kiest voor de scootmobiel hulpdienst wordt u gegarandeerd binnen één uur opgehaald. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de ANWB scootmobiel pechhulp die in deze dienst is inbegrepen. De scootmobiel hulpdienst is in combinatie met een onderhoudsabonnement af te sluiten. Wist u dat deze speciale hulpdienst 24/7 bereikbaar is? Dus ook in het weekend en in de avond? U bent zo altijd verzekerd van een oplossing.

Bekijk de mogelijkheden

In samenwerking met de ANWB

Met dank aan onze samenwerking met de ANWB kunnen wij voor u en uw scootmobiel ANWB pechhulp aanbieden met onze scootmobiel hulpdienst. De ANWB staat al jaren voor zorgeloos rijplezier, zowel voor auto's als scootmobielen. Bij pech kunt u te allen tijde telefonisch contact opnemen met de ANWB alarmcentrale (088 269 28 88). Zij zullen u vervolgens ter plekke bijstaan. Is de pech niet direct op te lossen? Dan worden u en uw scootmobiel netjes thuis afgezet. De reparatie van uw scootmobiel wordt dan door onze eigen specialisten uitgevoerd. U kunt al gebruik maken van deze dienst voor €25,- per jaar. (in combinatie met een onderhoudsabonnement).

Reparatie bij u thuis

Is uw scootmobiel kapot en is reparatie ter plekke niet mogelijk? De scootmobiel pechdienst van de ANWB brengt u en uw scootmobiel veilig thuis. Neem vervolgens telefonisch contact op met SilverMobility door te bellen naar 071 - 204 06 50. Onze monteur is zo spoedig mogelijk ter plekke om uw scootmobiel te repareren!

Uw mobiliteit is belangrijk en dat begrijpen we. Daarom repareren wij uw scootmobiel of regelen wij een vervangende scootmobiel binnen 48 uur. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u snel weer veilig op pad kunt.

Heeft u vragen over onze scootmobiel hulpdienst? Bel naar 071 - 204 06 50. Wij staan u graag te woord.

Wilt u profiteren van onze scootmobiel hulpdienst?

Sluit dan een onderhoudsabonnement af bij SilverMobility. Met een onderhoudsabonnement kunt u zorgeloos gebruik blijven maken van uw scootmobiel.

Bekijk de verschillende pakketten