Team SilverMobility

Onze medewerkers verzorgen graag het onderhoud van uw traplift of scootmobiel. Dagelijks staan wij voor u klaar om uw onafhankelijkheid te waarborgen.

Team SilverMobility staat klaar voor al uw onderhoud

Het team van SilverMobility bestaat uit verschillende specialisten die een hart hebben voor de zaak en de klanten. Het is belangrijk om onderhoud te laten plegen door deskundige specialisten. Ondeskundig onderhoud kan erg gevaarlijk zijn voor uw traplift of scootmobiel en in het geval van uw scootmobiel, zelfs voor anderen in het verkeer. Onze vriendelijke medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van uw scootmobiel of traplift dankzij de SilverMobility Academy. Met een passie voor het vak denken onze vakkundige medewerkers in oplossingen, zodat u veilig gebruik kunt blijven maken van uw scootmobiel of traplift.

U kunt bij SilverMobility rekenen op:

  • Gekwalificeerde monteurs
  • Service aan huis
  • 24/7 bereikbaarheid

Gecertificeerde medewerkers

SilverMobility bestaat uit gekwalificeerde medewerkers met dank aan de SilverMobility Academy. Dit houdt in dat onze monteurs fabrikant gecertificeerd zijn. Zij hebben kennis van nagenoeg alle merken scootmobielen en trapliften. U kunt dus vertrouwen op de service van SilverMobility. Uw scootmobiel of traplift wordt altijd onderhouden of gerepareerd door een vakkundige monteur.

Onze monteurs dienen in het bezit te zijn van meerdere certificaten voordat zij onderhoud plegen aan uw scootmobiel of traplift. Meerdere keren per jaar nemen onze monteurs deel aan speciaal ontwikkelde trainingen om hun kennis op hoog niveau te houden.

Bent u op zoek naar een traplift monteur of scootmobiel monteur? Dan bent u bij SilverMobility altijd aan het juiste adres! Jaarlijks helpen wij duizenden mensen bij het onderhoud van hun scootmobiel, traplift of andere mobiliteitsproducten.

Onze medewerkers vertellen

"Luisteren, begrijpen, helpen. Wij willen u begeleiden om mobiel te blijven. Onze missie is u onafhankelijkheid geven. Samen mobiel."