SilverMobility Academy

Maak kennis met de SilverMobility Academy! De plek waar werknemers worden opgeleid tot vakkundige scootmobiel en traplift monteurs.

Het trainings- en supportcentrum van SilverMobility

SilverMobility heeft een eigen trainings- en supportcentrum waar de monteurs worden opgeleid. De monteurs leren hier alles over het onderhoud en de technische ontwikkelingen op het gebied van trapliften en scootmobielen van internationale topmerken. De monteurs leren de theorie om deze vervolgens toe te passen in de praktijk. Bij het afronden van de opleiding ontvangen de monteurs een door de fabrikant goedgekeurd certificaat. Met deze vakinhoudelijke kennis op het gebied van scootmobielen en trapliften is het mogelijk om u te voorzien van de beste service en het beste onderhoud.

De trainingen

De trainingen vinden plaats in een compleet uitgeruste werkplaats. Deze werkplaats beschikt over de nieuwste scootmobiel- en traplift technieken en modellen. De trainingen vinden meerdere keren per jaar plaatst. SilverMobility is uniek in Europa met een Academy in huis.

Gecertificeerde medewerkers

Onze werknemers hebben kennis en ervaring van de merken waar SilverMobility een gecertificeerde onderhoudspartner van is. Bijna al onze monteurs zijn allround gecertificeerd met zowel theoretische kennis als ervaring in de praktijk. Onze medewerkers worden opgeleid tot volwaardige en vakkundige monteurs. Uw scootmobiel of traplift wordt hierdoor altijd deskundig onderhouden of gerepareerd.

Waarom is de SilverMobility Academy opgericht?

De SilverMobility Academy is opgericht om de kwaliteit van al het onderhoud aan scootmobielen of trapliften te waarborgen. U bent dus altijd verzekerd van een kwalitatieve onderhoudsbeurt of reparatie. Zo kunnen wij u altijd de beste oplossingen bieden voor al uw onderhoud en reparaties. Uw mobiliteit staat voorop!

De tevredenheid van onze werknemers staat bij ons hoog in het vaandel. De SilverMobility Academy biedt onze medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te blijven ontwikkelen, zorgt voor een hecht teamverband en zorgt voor een eindeloze stroom aan enthousiasme.