Over SilverMobility

SilverMobility is een professionele serviceorganisatie die u voorziet van technische ondersteuning voor uw traplift of scootmobiel. Wij begrijpen hoe belangrijk uw mobiliteit is. SilverMobility verzorgt daarom preventief onderhoud aan uw traplift of scootmobiel. Zo wordt een defect aan uw mobiliteitsproduct tot een minimum beperkt. Mocht het toch een keer voorkomen, dan staat SilverMobility altijd paraat. Door middel van het uitvoeren van reparaties kunt u snel weer veilig en comfortabel gebruik maken van uw traplift of scootmobiel. SilverMobility waarborgt uw onafhankelijkheid. Jaar in jaar uit.

Over SilverMobility & PractiComfort

SilverMobility en PractiComfort maken onderdeel uit van de Senior Mobility Independence Groep (SMIG). De missie van SMIG is om ouderen in heel Europa zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk te laten zijn.

PractiComfort is de advies- en verkooporganisatie van SMIG. Binnen SMIG is SilverMobility de organisatie die zorg draagt voor de installatie en service van onder andere trapliften en scootmobielen. SilverMobility verzorgt dit ook voor de klanten van PractiComfort.

PractiComfort en SilverMobility helpen jaarlijks duizenden ouderen om langer onafhankelijk te blijven.

Neem vrijblijvend contact op

Team SilverMobility

Het team van SilverMobility verzorgt graag het onderhoud van uw traplift of scootmobiel. Onze vriendelijke medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van uw scootmobiel of traplift. Wij staan 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar om uw onafhankelijkheid te waarborgen.

Lees meer over het team

SilverMobility Academy

SilverMobility beschikt over een eigen training- en supportcentrum. Dit centrum beschikt over een goed uitgeruste werkplaats waarin onze medewerkers beschikking hebben over de nieuwste traplift of scootmobiel technieken. Zo worden onze medewerkers opgeleid tot volwaardige en vakkundige monteurs. Uw scootmobiel of traplift wordt hierdoor gegarandeerd deskundig onderhouden of gerepareerd.

Ontdek de SilverMobility Academy